Navigatiekoppelingen overslaanHome > Over ons

Van Haaster & Hes Advocaten is in 2011 ontstaan uit een langdurige vriendschap tussen mevrouw mr. Viviënne van Haaster en mevrouw mr. Birgit Hes.

Klantvriendelijkheid

De twee dames hebben hun zinnen gezet op een maatschap waarbij klantvriendelijkheid en het adequaat behandelen van zaken voorop staat. Zij vinden het belangrijk u een luisterend oor te bieden waarbij de essentie van het probleem wordt vastgesteld. Samen en in overleg met u kiezen zij dan voor een juridisch traject.

Doortastend

Openheid, doortastendheid en eerlijkheid omtrent bijvoorbeeld de haalbaarheid van de zaak staan hoog in het vaandel bij Van Haaster & Hes Advocaten.

Rechtsbijstand voor een ieder

Ons kantoor behandelt zowel zaken op betalende basis als op basis van gefinancierde rechtsbijstand aangezien ons kantoor van mening is dat advocaten, als hoeders van de democratische rechtsstaat, ook een van oudsher morele plicht hebben om mensen te helpen.

Inschatting kosten

Middels het intakegesprek zal zo veel als mogelijk ook direct duidelijkheid gegeven worden omtrent de vermoedelijke kosten van het advies dan wel de procedure. In het geval van gefinancierde rechtsbijstand zal een inschatting gegeven worden omtrent de eigen bijdrage en griffierechten.

Gratis consultatie

Van Haaster & Hes advocaten biedt aan nieuwe clientèle altijd één uur gratis consultatie aan.

Klanttevredenheidsonderzoek

Ons kantoor, doet haar best om u zoveel mogelijk van dienst te zijn. Daarom willen wij u vragen mee te werken aan een klanttevredenheidsonderzoek. Hiervoor verzoeken wij u gebruik te maken van dit klanttevredenheidsformulier (rechtermuisknop - Doel opslaan als).

U kunt dit document per post of e-mail naar info at haasterhes dot nl toezenden.

Links, mr. Vivienne van Haaster, rechts, mr. Birgit Hes.
Advocatenkantoor van Haaster & Hes uit Haarlem.