Neem contact op met Van Haaster & Hes advocaten uit Haarlem.
Navigatiekoppelingen overslaanHome > Rechtsgebieden > Strafrecht

Verblijft u in hechtenis? Moet u naar het politiebureau om een verklaring af te leggen?

Spreek dan niet voordat u met ons gesproken hebt en wij u van advies hebben voorzien. U mag zich te allen tijde als verdachte op uw zwijgrecht beroepen, doe dit dan ook tenzij wij u anders adviseren. Spreken is immers zilver maar zwijgen nog altijd goud.


Clientèle worden spoedig bezocht indien zij in hechtenis zijn genomen. Uiteraard is onze doelstelling dat zij dan ook weer spoedig van hun vrijheid kunnen genieten.

Algemeen strafrecht

Dit varieert van drugs(smokkel), diefstal (met geweld), mishandeling, huiselijk geweld tot rijbewijszaken. In het laatste geval zal het traject om het rijbewijs terug te krijgen uiteraard direct in gang gezet worden.

Jeugdstrafrecht

Ook heeft ons kantoor een expertise op het gebied van jeugd(straf)recht. Wij staan jeugdigen bij die in hechtenis zijn genomen dan wel die een oproep hebben gekregen van een rechtbank dan wel een Officier van Justitie. De jeugdigen krijgen de aandacht die jeugdigen behoren te krijgen. Een strafzaak heeft immers hoe dan ook een onuitwisbare impact op de jeugdige en het gezin. Al deze belangen worden door onze advocaten niet uit het oog verloren.


Ons kantoor behandelt zowel strafzaken op betalende basis als op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Advocatenkantoor van Haaster & Hes uit Haarlem.
Advocatenkantoor van Haaster & Hes uit Haarlem.