Neem contact op met Van Haaster & Hes advocaten uit Haarlem.
Navigatiekoppelingen overslaanHome > Rechtsgebieden > Arbeidsrecht

Werkgever

Bent u werkgever en zit u in een benarde positie met (één van) uw werknemers doordat deze bijvoorbeeld structureel te laat komt, zich onbehoorlijk gedraagt op de werkvloer, verduistering binnen het bedrijf pleegt of verkeerd het bedrijf in economisch zwaar weer?

Schroom niet ons in te schakelen. Wij zullen u helpen de meest geëigende en goedkope weg te bewandelen voor een beëindiging van de arbeidsovereenkomst(en) middels bijvoorbeeld een ontslag op staande voet, het UWV, de beëindigingsovereenkomst of via een kantonrechter.

Werknemer

Bent u werknemer en bent u op staande voet ontslagen? Wil uw werkgever u bewegen een beëindigingsovereenkomst te ondertekenen?

Twijfel dan niet om bij ons juridisch advies in te winnen en u te voorzien van rechtshulp. Dit kan in het kader van een procedure. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor u te onderhandelen met uw werkgever omtrent een ontslagvergoeding en zo een procedure voorkomen. U heeft na ontslag zelfs zes maanden de tijd de nietigheid in te roepen van een ontslag op staande voet en loon(na)betaling te vorderen. Ons kantoor behandelt zaken voor werknemers zowel op betalende basis als op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Advocatenkantoor van Haaster & Hes uit Haarlem.
Advocatenkantoor van Haaster & Hes uit Haarlem.