Navigatiekoppelingen overslaanHome > Over ons > mr. C.J. Hes

In augustus 2004 ben ik beëdigd als advocaat na een studie Nederlands recht, van 1999- 2004, aan de Universiteit van Amsterdam. Voor deze beëdiging was ik al werkzaam als juridisch medewerker bij het advocatenkantoor, die mij graag wilden behouden en de serieuze advocatenbaan aanboden. In 2011 heb ik de stap gemaakt naar het worden van ondernemer in de advocatuur, samen met een goede vriendin en huidige compagnon. Dat was een nieuwe en leuke uitdaging, welke tot op heden voortduurt.


Bij mijn vorige kantoor heb ik veel bedrijven in de transportsector bijgestaan, die met allerlei, met name civiele problemen en vraagstukken omtrent (arbeids)contracten, op mijn pad kwamen. Daar heb ik veel van geleerd. Zodoende heb ik een grote affiniteit met ondernemers en werkgevers. Door een specialisatie tijdens mijn studie heb ik veel kennis en kunde ontwikkeld in het arbeidsrecht en strafrecht, maar inmiddels heb ik me ook doorontwikkeld op het gebied van privacy recht, mede als (extern) functionaris gegevensbescherming. Ik kan u zodoende van advies en hulp voorzien op het gebeid van het arbeidsrecht , gewone civiele recht , privacy recht, personen- en familierecht , strafrecht , waaronder het jeugdstrafrecht en civiele jeugdrecht behapbaar te maken en op te lossen. Ik ontlast u graag en zorg er voor dat een juridisch probleem u zo min mogelijk zal belemmeren bij uw dagelijkse bezigheden In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten ben ik op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht

Privacy recht

Personen- en Familierecht

Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
Jeugdbeschermingsrecht
Ouderschap en erkenning

Strafrecht

Jeugdstrafrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact

Schroom niet contact met mij op te nemen indien u juridische vragen hebt. U kunt mij rechtstreeks benaderen via cjhes at haasterhes dot nl .

mr. Birgit Hes
Advocatenkantoor van Haaster & Hes uit Haarlem.