Navigatiekoppelingen overslaanHome > Over ons > mr. V.J.M.H.Y. van Haaster

Viviënne is in 2003 beëdigd als advocaat en in 2006 toegetreden tot haar voormalige maatschap en het ondernemerschap. Tijdens haar studie is zij breed opgeleid en heeft dit door de jaren heen voortgezet waardoor zij breed inzetbaar is. Voor in ieder geval de rechtsgebieden welke staan vermeld op deze website kunt u haar benaderen. Een persoonlijke, laagdrempelige maar professionele benadering heeft haar voorkeur. Zo ook een regeling in der minne maar mocht blijken dat partijen er niet uitkomen dan gaat zij de gang naar de rechter niet uit de weg. Voor ondernemers, particulieren en jeugdigen treedt zij graag op.

Ondernemers

Bent u net zoals Viviënne een ondernemer in hart en nieren? Kunt u soms de gevolgen niet overzien en heeft u advies nodig? Of heeft u een dagvaarding ontvangen waar u geen raad mee weet? Neem dan gerust contact met haar op voor advies. Soms kan hiervoor een telefoongesprek of een e-mail voldoende zijn en anders wordt u door haar uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Van verschillende ondernemingen is zij huisadvocaat. In deze rol adviseert en procedeert zij met veel plezier over bijvoorbeeld aansprakelijkheden, arbeidszaken, algemene voorwaarden, intellectueel eigendom, contracten en nakoming van overeenkomsten.

Particulieren

Botert het niet meer met uw partner? Heeft u problemen met de kinderen? Heeft uw werkgever uw ontslag aangezegd? Of heeft u misschien een strafbaar feit gepleegd of uw huur niet meer betaald? Neem dan vrijblijvend contact met Viviënne op. Zij zal u waar zij kan helpen en u zo goed als mogelijk bij staan. Zij houdt van laagdrempeligheid waardoor de afstand tussen haar cliënten en haar minimaal is.

Jeugdigen

Ben jij onder toezicht gesteld, uit huis geplaatst, heb je een strafbaar feit gepleegd of vind je het vervelend dat jouw ouders gaan scheiden? Neem dan gerust contact met Viviënne op. Zij staat jou als jeugdige graag bij. Vaak verzoekt de rechtbank haar om een jeugdige bij te staan maar jij mag natuurlijk ook zelf de keuze voor haar maken. Zij is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). De advocaten die lid zijn van deze vereniging vinden dat een jeugdige die in aanraking komt met het recht en het rechtssysteem recht hebben op steun vanuit de advocatuur dus ook van haar.


V.J.M.H.Y. van Haaster heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Huurrecht

bedrijfsruimte en woonruimte

Personen en familierecht

echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning

Psychiatrisch patiëntenrecht

Strafrecht

Jeugdstrafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


U kunt Viviënne rechtstreeks bereiken via vvanhaaster at haasterhes dot nl of via 023 – 8 00 99 88.

mr. Vivienne van Haaster
Advocatenkantoor van Haaster & Hes uit Haarlem.