Neem contact op met Van Haaster & Hes advocaten uit Haarlem.
Navigatiekoppelingen overslaanHome > Over ons > mr. C.J. Hes

In juli 2004 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie op het gebied van arbeidsrecht en strafrecht. Tijdens mijn studie was ik reeds werkzaam bij een advocatenkantoor als juridisch medewerker. Op 24 augustus 2004 ben ik beëdigd als advocaat in het arrondissement Noord-Holland en sindsdien werkzaam als advocaat.


Sinds 2011 ben ik onderneemster en heb ik daardoor ook een grote affiniteit met ondernemers. De jaren vliegen voorbij en met veel plezier doe ik mijn best om de juridische problemen van cliënten op het gebied van het arbeidsrecht, gewone civiele recht, personen- en familierecht, strafrecht, jeugdstrafrecht en civiele jeugdrecht behapbaar te maken en op te lossen. Ik ontlast u graag en zorg er voor dat een juridisch probleem u zo min mogelijk zal belemmeren bij uw dagelijkse bezigheden.


Contact

Schroom niet contact met mij op te nemen indien u juridische vragen hebt, een gedegen en onderbouwd advies wenst, wanneer u gedagvaard bent dan wel een procedure wenst te voeren. U kunt mij rechtstreeks benaderen via cjhes at haasterhes dot nl.

mr. Birgit Hes
Advocatenkantoor van Haaster & Hes uit Haarlem.